romanii si tarile straine

e dragut ca de fiecare data cand se vb despre romani din  tarile straine..in mare parte se vb si despre faptele lor marete..crime , violuri , furturi , cersit ,etc…le stiti pe toate.( desigur ca sunt si cazuri restranse in care auzim lucruri frumoase si despre Romania, nu zic ca nu e asa )

Daca acum 2 zile se vb despre romanul din italia care a omorat un cuplul de italinei , ieri se vb despre un alt roman tot din Italia care a violat o duduie 😀 . Probabl e si normal sa se intample asa…pt ca sunt si multe persoane care pleaca din tara din cauza lipsurilor. nu sunt oameni foarte civilizati ….si nu toti au o educatie care sa  ii impiedice sa faca astfel de lucruri urate . Multi dintre ei au antecedente si in Romania….si probabil  scapati in tari straine, unde poate ca nu se descurca prea bine..apeleaza la tot felul de mijloace pt a supravietui si implicit de  a castiga mai mult . Pacat este ca nu isi fac doar rau lor ..ci intregii tari…..

.poate ca pana la urma e bine sa se introduca iar vizele..poate asa nu ar scapat tot  ” gunoiul” din tara . Eu asa as face …la urma urmei..noi i-am crescut noi sa ii avem  😀

Iau cazul tiganilor din Franta si nu numai , care dupa cersit si furat vin in tara cu bani , aur masini si multe alte buniri si isi ridica palate, te intrebi probabil ( sau nu)  de ce fiscul nu intervine (pt ca sunt sigura ca nu platesc impozite la stat.) dar intervine in cazul firmelor mici .. carora le scoate nereguli din burta pana le  declara falimentare . Daca ii intrebi pe tigani  de unde au bani pt casele alea..iti spun in fata si cinstit ..de la furat ..de la cersit…deci treaba nu este ascunsa..si pare a fi chiar legala atata timp cat toata lumea intoarce capul si priveste in alta parte….si atunci..de ce sa nu continue asa ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s