poate va intereseaza….poate nu :D

ieri am fost in mall…..am prins si o parte din meci ..iar dupa golul bagat de italia am plecat la film….desi am vrut la inceput sa ajung la filmul  Sex and the city ..am ajuns la Numb ( n-am chef de nimic traduc astia)…e o comedioara destul de simpatica..si de usoara ..fara complicatii si discutii filozofice :D. un film lejer usor de vizionat..numai bun daca esti obosit si nu am chef sa te concentrezi prea tare , perfect pt sfarsit de saptamana.

despre ce este vb in mare ?  Cufundat de ceva vreme intr-o nemaipomenita depresie, Hudson (Matthew Perry, din serialul “Friends”) nu face altceva toata ziua decat sa urmareasca jocuri de golf la televizor. Pana la un moment dat un scenarist de succes, Hudson isi da seama ca trebuie sa-si ia problema in maini, iar providenta i-o scoate in cale pe Sara. Hudson stie ca ea il poate salva, dar ea crede ca ar trebui sa se salveze singur….mda….daca credeti ca nu aveti ceva mai bun de facut ..va doresc vizionare placuta:D.. filmul e simpaticut

in alta oridine de ideei..in sfar
sit m-am hotarat sa merg si anul asta la  festivalul art mania…..desi anul asta am sa merg doar la prima seara  :(… festivalul e in perioada 18 -20 iluie..programul fiind cam asa :

VINERI 18 iulie,
Frozen Dusk (RO)
Sincarnate (RO)
Bucium (RO)
Agua de Annique
Tiamat (SWE)
Lacrimosa(GER)

 

SAMBATA 19 iulie,

Nexus (RO)
Avatar (RO)
Negura Bunget (RO)
Leaves’ Eyes (NOR)

Atrocity (GER)
Gamma Ray(GER)

 

biletele se pot cumpara  in iasi doar de la magazinele diverta din moldova mall, iar daca vreti de pe net de la  www.ticketpoint.ro, …euwww.bilete.ro , eu o sa merg maine in moldova..sa imi cumpar biletelul..sper sa mai fie 😀

pretul biletului pt o seara e de 70 lei iar pt ambele seri  120 lei..am intelesc ca pe 20 o sa fie expozitiii  ,proiectiilor de film sau lansarilor de carte, care vor fi anuntate in curand….si nu mai stiu ce..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s