o zi in Suceava

daca pleci din bt , pana in suceava faci cam 50 de minute cu autobuzul…deci ajungi destul de rapid..si poti avea o zi intrega la dispozitie pt  vizta Suceava . Ce se poate vizita ?…pai in primul rand cetatea . pe acolo poti pierde in jur de cateva ore bune asta in cazul in care iti plac cetatile . Prin luna august este si un festival medieval , unde poti vedea cavaleri si piese de teatru deci e destul de interesant . Am impresia ca festivalul e in jur de 14 , 15 august dar nu sunt sigura…..

. Ai putea trage o fuga si pe la muzeul de stiinte naturale . Poti vizita expozitia acvatica si vivariumul  unde poti vedea pasari si rozatoare. Expozitia de animale e cu vanzare asa ca daca esti iubitor de animale poti pleca de acolo si cu un animalut simpatic 😀

De asemenea in muzeu poti vedea animale impaiate din diferite reginui. ursi caprioare , vulti , lupi, etc….cat si roci si cristale . Muzeul arata destul de bine asa ca merita vizitat .

Mai puteti vizita si muzeu de istorie , unde veti gasi si statui de ceara , si expzitie de pictura a unor pictori celebri . precum si ceramica , arme,haine. din diferite perioade .stiti voi , ce puteti gasi printr-un muzeu de istorie .

De asemenea mai puteti sa va plimbati prin parcuri sau sa vizitati magazine..sau  puteti trage o mica balaceala in apa sucevei depinde de preferinte :D. Cu toate ca cu ploile din ultima vreme cred ca a crestu destul de mult.

Pe de alta parte daca e sambata si nu aveti ce face puteti sa trageti o fuga la centrele unde se colecteaza donatii pt sinistrati . In bt centrul este pe Uniri . Cu 2 mil de lei puteti lau 2 paturi un bax de apa minerala , unul  de conserve , un bax de biscuiti , paste fainoase sau ce mai doriti,  nu e chiar foarte mult dar pt oamenii care au pierdut tot cred ca orice mic ajutor conteaza ,  de asemenea puteti dona si haine , stiti voi 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s