hai sa incercam sa facem ceva

ma uitam azi asa in nestire la tv:)..si am  vazut la stiri ca din greseala am ajuns la ele…ca nu stiu ce adopost pt animale de buc..( dar presupun ca nu e doar cazul lui)  risca sa se inchida din cauza crizei mondiale. adapostul era sponsorizat de Brigit Bardo si inca 4 sponsori ..si din caua crizei care ii afecteaza pe toti si-au retar sponsorizarea, ramanand doar un sponsor activ care nu face fata ..si se pare ca daca nu se fac  rost de altii sponsori o sa se ajunga sa fie eutanasiati cam 2000 de caini.

p1000497

asta suna naspa..si sper sa nu se ajunga acolo…ma gandesc ca resaturamteel ar putea contribui cu resturi de mancare pe care oricum ei le  aranca…si ar putea salva niste vieti nevinovate la urma urmei.sper sa fie oameni cu suflet mare si care sa poata ajuta sa nu se ajunga la eutanasiere…sau nu stiu..poate protectia animalelor ar trebui sa faca ceva.?..statul ? :D…cineva?

tot umbland pe net  …am dat peste niste oameni care au nevoie de ajutor…iata jos 3 cauzuri..putine din cate sunt….eu pt aceste cazuri am donat…suma este  invima… na ..cat am putut si eu…dar ma gandesc ca daca fiecare da cate putin poate se stange suma dorita……..adevarul e ca nu se stie cand fiecare dintre noi poate ajunge intr-o situatie disperata si sa aiba nevoie de ajutor..si ar fi naspa sa nu te ajute nimeni

iata cateva cazuri mai jos.. e pacat ca e vb despre copii care trec prin chinuri groaznice la o vrasta asa mica si de oameni tineri care au inca toata viata inainte ……sunt sigura ca sunt mult mai multe.cazuri de acest gen ..si din pacate se pare ca  din ee in ce mai multa lumea are nevoiede ajutor.

.oricum multa  sanatata la toti

http://www.alexandraudriste.ro/

http://laurairimia.blogspot.com/

http://www.salveazaoviata.ro/

Advertisements

One thought on “hai sa incercam sa facem ceva

  1. Propun sa se plateasca impozit pe toate animalele de companie, iar banii obtinuti sa se investeasca in asigurarea de conditii decente cainilor comunitari, astfel incat, acestea sa nu mai fie nevoite sa vagabonteze pe strazi in cautarea unei coji de paine sau a unui strop de apa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s