zbarlici

ieri ma fost sa duc lucrarile la expozitie.cum am ajuns acolo ?..pai a fost destul de complicat, avand in vedrere ca aveam o ditamai lucrare intr-o mana…o punga f grea si voluminoasa in alta si un bat de vrea 2 metri in care ma incurcam toata ….dar pana la urma dupa un drum lung am ajuns.

si cum ziua de ieri dupa atatea munci trebuia sa fie de relaxare ,-mi-am zis..hai sa jucam wow…dar dupa cum am mai spus ..wow-ul meu are probleme..asa ca a trebuit reinstalat. si asta nu e tot. dvd-rom-ul meu s-a stricat….bine saracul de el era cam busit de cand mi-am laut laptopul…dar cum sunt o fire lenesa nu m-am dus sa il repar cat era in garantie..ca na…cat de cat mergea…..dar acum a clacat.

asa ca mi-am cumparat o namila de dvd- writer extern..care e aproape cat tot laptopul meu. ei na..am zis aproape 😀

oricum dupa ce am dat pe el 2 mil 300 nici ca imi merge wow…asa ca ..iar nu am reusit sa joc…dar a fost bine intr-un fel ca macar mi-am terminat muncile.

azi ma duc la panatoare ..si vai cat de dor imi era sa ma scalambai pe peretii aceia sexy din galerie..cat despre ziua de maine ? va astept pe la ora 11 la vernisaj.cine nu e gata ..e luat cu lopata 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s