of ..porcarii..!

nu stiu cum de mi-a cazut in mana un program tv, si ma uitam asa ca la inceputul programului sunt cateva articole despre vedete, treburi din astea de scandal..care sincer nu stiu pe cine intereseaza. dar se pare ca pe f multi pt ca toatae ziarele sunt pline de articole cretine..despre cine s-a impacat cu cine..sau cine a inselat pe cine..sau cine s-a despartit de cine…multe dintre ele facatri stupide alea unor oameni stupizi.

si  atunci stau si eu asa si ma gandesc , in ce hal a ajuns lumea din ziua de azi, cat de decazuta e societatea noastra moderna, si cum practiv valori nu mai exista . Cum ziaristii sunt niste tampiti care scriu niste tampenii pe care sa le citeasca niste tampiti si uite asa toata lumea e fericita pt ca traim intr-o tara ..sau intr-o lume de tampiti.

cred ca trebuie sa fii cel putin idiot sa dai bani pe un ziar in ziua de azi..sau sa deschizi tv-ul si chiar sa rezisti in fata lui mai mult de 3 secunde..si sincer te mai miri ca bietii nostri copii de liceu sunt intr-un hal de golaneala iesti din comun, si de o nesimtire uluitoare ..daca pana la urma nodelele din ziua de azi pe care ei ii urmeaza sunt niste ratati ?

stau si ma gandesc…era o perioadade mult apusa ..pe care noi nu am apucat sa o traim .. cand moralitatea , demnitatea , si restul care erau valori….societatea din ziua de azi..pe ce exact se bazeaza ?

oricum…ninge…:D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s