ps.

nu inteleg care e treaba asta cu actul creator. stiu ca se intampla pi unii sa-i chinie talentul ..dar noi restul oamenilor inocenti si total nevinovati di ci trebuie sa suportam asta?

dar di la ci ma luai…pai veneam o data di pi campuri  cu un maxi taxi..si soferul era in toane bune..asa ca asculta bineinteles niste hai sa ii zicem muzica de bauta..muzica e mult spus ..pt ca treaba aia nu stiu ce era..si muzica ca si muzica suna cum suna…dar versurile ?…mama miaaaa!!!.

civa de genul.: vecina ce faci mancare  de mancare ca miroase pana in sat ?..vecina cui  faci sarmale ca barbatu ti-e plecat..si ca miroase a tica si cu cine bei ..treburi din astea profunde rauuu dar rau de tot.si mai era una ..ca eu beau numai cu vecinul meu..eu cant si el joaca si dupa el imi canta si eu joc….. dar cine mai stie ce canta ala acolo ??…..

singura faza tare era ca eu  eram cu totul pi undeva sub scaun prapadita de ras si plans in acealsi timp. dar macar m-am distrat bine…. ca dea … nu erau manele….oare era mai rau?..se poate mai rau decat manele ..???? oare ???

si mi-am zis asa…doamne dumnezeul meu ..tare greu e sa fii chinuit de talent..slava domului ca nu ma apuc si eu de compus versuri si de behait ca poate ajung unii sa se sinucida din cauza mea dupa. multumesc doamne ca mai pazit de asemenea talent, ca din partea mea …lumea poate  sa  doarma linistita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s