ciocolata de casa

ei si uite asa se spune ca cei care nu stiu sa gateasca nu trebuie sa ajunga in bucatarie…o fi o regula pe care eu nu vreau sa o ascult ..sau ce?…dupa cum stii nu stiu sa gatesc..dar cateodata nu ma las invinsa..asa ca m-am pus pe facut ciocolata de casa.

sa nu crezi acum ca m-am apucat de gatit pt ca imi face placere.sau mi-am descoperit pornirile feminine……o nu nici pe departe..m-am apucat sa fac ciocolata pt ca mananc cantitati industriale…si o simpla ciocolotica din oras  nu imi ajunge….mie imi trebuie o cisterna de ciocolata…asa ca imi produc una

zis si facut..pun mana sa gatesc..dar  din ce scrie in retata si ce imi iesa mie .e o mare diferenta…in loc sa-mi iasa o ciocolata teapana ca in poza..mi’a iesit o crema de ciocolata..recunosc delicioasa..dar bleaga rau taica..bleaga rau.

crecd ca m-am prins si unde ma gresit..am pus prea multa apa…hm..si cum bolul meu imens de ciocolata a fost devorat intr-o zi..trebuie sa ma apuc sa mai fac…intrebare..nu vine nimeni sa-mi faca ciocolata de casa ? anunt umanitar..hai oameni bunii ca nu-mi place sa fac mancareeeee!!!!! :((( dar cine poate rezista mai mult de 5 minute fara ciocolata ???

oricum..o fi un pic de munca dar se merita..ciocolata de casa..si tamaioasa romaneasca…a coborat raiul pe pamant cumva  ?

2 thoughts on “ciocolata de casa

  1. nu-ti opri pornirile…cand vii in Iasi sa vii cu tot cu ciocolata de casa. de tamaiat am sa tamaiesc eu…romaneste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s