primavaresc ?

in sfarsit pare sa mai vina si la noi primavara…azi am fost la padure..cald frumos..pasarelele care ciripeau..izvorasul care sursura si broscutele cu carul….ce poate fi mai frumos, decat o zi de primavara in natura. ce optimist suna ,nu?

stiu ce lipsea si de ce am chef acum.?..sa alerg di nebuna pe un cal negru ca taciunele iar in spatele nostru sa lasam un nor de praf la fel de negru ca noi..si sa plecam asa departe departe..pe un camp cat mai intins..sau pe malul marii…iar daca mai e si noapte cald si luna plina..e perfect. hm ce simpla poate fi perfectiunea care nu exista :))

auuuuuuu !!!!..ah da..si sa lurlu la luna…sa nu uit partea asta..auuuuuuuuu!!!!

chiar asa..cine vine in haita cu mine sa urlam  toti la luna ?..poate se sperie si fuge :)))..sau chiar asa…vrem oare sa o speriem ?..azi nu….vreau sa ma bucur doar de liniste , caci in capul meu e o galagie teribila.

asta mi se trage de la ultima carte pe care tocmai am terminat-o Cioran ” Pe culmile disperarii ” pe care nu va sfatuiesc sa o citit daca vreti sa va bucurati de viata.si de primavara…daca sunteti maniaco-depresivi ca mine atunci cartea e perfecta pt voi :))..

acum ma apuc de eliade ” noaptea de sanziene “..ma las de filozofie pt cateva zile.. sunt cam obosita..si trebuie sa mai si muncesc, si mai mult decat atat, chiar trebuie sa inventez solutii salvatoare…..dar sunt desteapta , deci le inventez:)))

e greu sa te trezesti din hibernare in toiul primavarii, nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s