1 iunie

azi a fost 1 iunie..si noi fetele zburlite trebuia sa sarbatorim..si cum e mai bine sa se distreze copii de 1 iunie daca nu , fara baieti. si daca e ziua copilului mergem la calarie.

am gasit o pensiune cu caluti numita caii de vis pe langa varful campului. deci ne-am sculat la 6  si am plecat spre autogara..unde am gasit un jaf de autocar care mergea cu 20 la ora..si care cu greu ne-a dus in varful campului….nu de alta dar avem programare la calarit la 9.

fetele vesele au plecat di capul lor in necunoscut asa ca habar nu aveau saracele unde sa coboare..deci intreaba un om care le spune “urmatoarea statie” asa ca fetele coboara la locul bine indicat ..dar vai.. surpriza  …cai de vis  sunt un vis..si sunt cu o statie mai sus de locul unde cele 3 gratii s-au coborat….

asa ca vor nu vor fetele noastre au inceput sa suie dealul..si suie si suie..si suie asa 5 km pi jos pana sa isi vad visul implinit….sudoarea curgea rauri rauri..setea era mare …picioarele abia le mai tarau dar fetele desi in intarziere cu o ora …nu se lasa….mecka..mecka….trebuie sa ajunga sus…

sfarsite ajung….un zambet lumineaza fetzele lor crispate.. un cal alb state nerabdator in fata lor….dar vai…alaturi de cal..omul negru..cu o privire cruda..

_ buna dimineata..spun fetele

-hm..zice omul negru

-avem programare la calarit 😀

aveati….ati intarziat..nu mai  aveti…..hm…

o dar vai sa vedeti….a fost o mica mare problema..stiti..noi….de jos..din vale…5 km…oh…

hm..nu conteaza ..vin altii la 10….papa…

si uite asa fetele noastre pleca cu coada intre picioare ..se aseaza lenese pe iarba..picioarele nu el mai pot duce…dupa 15 minute omul rau se razgandeste si trimite slugile in cautarea fetelor ..le gaseste si din mila le lasa sa calaresca totusi.

duap calarie fetele o iau spre casa…autobuzul vine abia la 3 si e abia 11…asa ca fetele o iau la picior spre bt..facand autostopul..si sperand ca vor fi auzite ..mai cu noroc mai fara.. dupa ce au fost luate de 2 masini si duse cativa km….o fumeie se indura si le duce pana in bt.

vesele fetele se opresc la o terasa si cer o bere ..la care visau inca de pe drumul de tara…si se imbata muci…pleca pe 3 carari spre casele lor, dar nu inainte de a mai trage o vizita la o casa parasita si varza de prin bt.

si uite asa se incheie povestea celor 3 gratii…ei ca de nu ar fi..nu s-ar povesti.

eu..am facut socata….astept 2 zile sa vad ce pana mea o sa iasa de acolo:D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s