let’s do it ..ro

uite asa si marea zi mult asteptata  a trecut….intr-un final am ajuns si eu acasa.. dar daca e de povestit hai sa povestim.

m-am trezit la 8, la 9 trebuia sa fim la locul ales ..am papat ceva rapid si am plecat pregatiti ca la carte..cu trusa sanitare ..cu papica si apa ..si imbracata ca vai de capul meu..ca dea ..merg sa stang gunoaie….asa ca trebuie sa arat ca unu :)))

si am pornit asa spre rachiti…unde era zona noastra de curatat si unde ne-am intalnit si cu restul membrilor de echipa…. am avut de stans gunoaie de la marginea unul drum..si sa nu credeti ca pe o raza de cativa metrii buni  nu erau gunoaie…pt ca erau destule…dar am avut noroc ca am avut si manusi si saci destui..din fericire

am gasit si un morman nou de gunoaie pe care l-am facut luna..si uite asa pana la 11 :30 am stans cam 30-40 de saci. dupa ce am terminat de curatat zona noastra am plecat sa cautam alte bucatele care meritau curatate din zona…

si am mai facut si acolo 5 saci.cand ne-am intors la locul curatata mai devreme deja aparusera servetele..hartii si chiar o pereche de pantaloni aruncate iar pe drum….f frumos.

avand in vedere ca era inca devreme si noi eram cu chef de munci..am plecat acasa :)))..doar ca sa mancam … dupa am revenit la munci..si ne-am dus in alta parte..pe o strada mai mare dar cam la fel de murdara..de unde am mai adunat 6 saci de gunoaie.

apoi cam pe la 1 :30 am terminat tot si noi si odata cu noi s-a incheiat si toata campania :P.

daca totul a fost gata si era inca devreme am plecat spre ipotesti..unde ne-am plimbat pi la lac si am papat harbuz si pufuleti ..apoi pe la 4 am plecat spre casa.

am ajuns destul de obosita si cu ceva dureri de spate.si de picioare….batranetiile astea… dar totusi fericita ..nu de alta dar sunt sigura ca munca noasta a fost in zadar..curatenia nu poate dura nici macar o ora :)…asa ca pot dormi linistita ..maine am o groaza de treaba..imi vine sa plang….pot?..pot?…. da pot o data ?

sunt varza.nb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s