luceste c-un amor nespus….

cum deja  stie toata lumea ca se vb mult de asta ..pe 19 martie luna o sa fie f aproape de pamant…ca prin urmare va fi foarte mare…si foarte stralucitoare…deci si  f frumoasa.

daca nu luam..(si nu luam ) in considerare conotatia negativa a acestui fenomen, abia astept sa vina ziua de 19 si sa admir luna in toata splendoarea ei….nu de alta dar o iubesc..si ea ma iubeste pe mine….stiu asta din surse sigure…acum sper doar sa nu fie nori si sa am parte de un cer senin..ca sa o pot privi  si sa urlu la ea.

dar pana cand luna se umfla toata in pene mai e ceva timp, timp care trebuie petrecut intr-un fel..si cum poti sa petreci timpul mai bine decat cu botul infipt intr-o cuite de big milk de vanilie..una din inghetatele mele preferate.si cum raceala mi-a trecut..si cum si iarna a murit nimic nu ma mai opreste sa mananc cantitati industriale de inghetata…asta doar asa pana imi fac iar gatul varza si racesc din nou.

iar daca vb de inghetata pe bat aleg twister 😛

dar sa revenim la big milk…..mai tii minte inghetatele alea superbe  de cand eram noi mici mici….care se chemau polar si erau ambalate ca un pachet de unt ?….vai doamne….delicioase mai erau.. dar din pacate nu se mai produc..nu stiu din ce motiv ca erau dementiale… ei bine…big milk..parca aduce undeva asa putin cu ele…nu crezi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s