ce dor mi-a fost de tine

primavara…anotimpul in care  natura revine la viata…iarba creste timid..pasarile canta…insectele ies vesele la soare si  oamenii misuna de colo colo. De la cea mai mica creatura pana la cea mai mare, toata lumea munceste.

daca zilele sunt calde..si fara ploi asa cum a fost azi….ai sa vezi oamenii iesiti la plimbare cu copii,  cu animale….si muncitori. In fiecare an  cum incep zilele calduroasa o sa vezi o tona de muncitor, veseli alergand  zglobii ca niste furnicute.

ce fac ei?…e bine..repara….repara tot…scot tevi,  pun tevi…repara stazi …trotuare ..pun borduri. scot borduri …..scot banci ..pun banci…darama treburi …construisc treburi.

ah si dupa o iarna atat de linistita cat de dor imi era de  toata aceasta fascinanta poluare fonica…de picamar..de ciocane..de tranteli si de buseli…de praf si de zgomot de motoare….si de toate acele metale grele 😛

daca stau bine si ma gandesc primavara asta nu se deosebeste cu nimic de celelalte…..e ca si cum ai trai acealeasi zile ca in anii trecuti de nenumarate ori….parca anul trecut au inlocuit bordurile…..parca anul asta tot asta fac….sau poate sunt eu tampita….si sunt!

dar e bine….toata lumea e harnica,..toata lumea munceste si munca ne innobileaza pe toti…si parca  nici nu mai conteaza exact ce facem atata timp cat facem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s