ajuta-ne sa putem salva cateii fara stapan din botosani

Activitatea de ecarisaj a fost reluata in orasul Botosani, fiind efectuata de aceiasi firma care s-a ocupat si pana acum cu aceasta activitate. Cateii nerevendicati din adapostul Botosani vor fi eutanasiati!

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i salva! Fondurile noastre nu sunt suficiente pentru a incepe campania de sterilizare! Daca iubiti animalele si doriti sa le ajutati sprijiniti-ne! Avem nevoie de un teren pe care sa amenajam un adapost temporar pentru animalele sterilizate, pentru a le caza pana cand isi revin dupa operatie. Avem nevoie de un mijloc de transport pe care sa-l transformam in clinica mobila de sterilizari! Avem medici dispusi sa faca sterilizari, avem voluntari care vor ingriji animalele operate, ne vom ocupa de costurile cu tratamentele si hrana cateilor sterilizati, dar avem nevoie de ajutorul vostru pentru a achizitiona mijlocul de transport (o duba second hand) si pentru a inchiria un teren.

Donati 2% din impozitul pe salar catre ADOR, sau 2% din impozitul pe profit, in cazul in care aveti o firma! Daca iubiti cateii donati o suma cat de mica, sau mancare pentru ei!

S-a demonstrat ca prin sterilizarea populatiei canine se poate reduce pe termen lung numarul cateilor de pe strazi, in timp ce eutanasierea este o solutie doar pe termen scurt. Nu vom reusi sa-i salvam fara ajutorul vostru! Contactati-ne pentru a va trimite fisele pentru donatiile de 2%, daca doriti sa ne concesiuonati o bucata de teren in afara orasului sau daca doriti sa deveniti voluntari!

Ador cauta voluntari din botosani

Toti cei care vor sa faca voluntariat pentru Asociatia Ador Botosani sunt rugati sa ne contacteze pe facebook sau sa ne scrie pe mail la : asociatiaador@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740563960. Avem mare nevoie de persoane care sa ne ajute pentru evenimentele actuale dar si pe viitor.

Va multumim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s