Ador declară luna iunie – Luna Prieteniei

Asociaţia Pentru Protecţia Animalelor ADOR”, declară luna iunie – Luna Prieteniei. Dorim să readucem în atenţia botoşănenilor frumuseţea legăturilor care se formează între om şi câine, caracterizate prin devotament, iubire şi prietenie. Pentru a întări aşadar aceste legături şi pentru a arăta încă o dată ce sunt de fapt căţeii: prieteni adevătraţi care merită iubirea şi dedicaţia noastră, şi nu duşmani feroce ce trebuiesc hăituiţi, Ador organizează în Botoşani o serie de evenimente menite să apropie iubitorii de animale şi să aducă bucurie în randul celor ce iubesc căţeii.

Ador şi copiii” – 4 iunie, parcul “Mihai Eminescu Botoşani”

Vă invităm să sarbatoriţi împreună cu noi ziua copilului! Vă aşteptăm cu: picturi pe faţă pentru copii, fotografii, spectacol de păpuşi toate în prezenţa unei mascote ce va anima atmosfera pentru copii. Menţionăm de asemenea că în cadrul acestui eveniment iubitorii de animale vor putea face donaţii în bani, hrană pentru animale sau obiecte pentru acestea (zgărzi, castronele, lese, etc).

Piesa de teatruOpera de trei parale” – 8 iunie, Teatrul “Mihai Eminescu” Botoşani

Piesă de teatru jucată în scop caritabil de Trupa “Drama”. Fondurile strânse vor fi donate Asociaţiei Ador.

Picnic cu prietenii” – 18 iunie, Zona Cornişa, Botoşani – În parteneriat cu Crucea Roşie

Vă aşteptăm cu mic şi mare, cu căţeii din dotare, oferindu-vă consultaţii şi sfarturi gratuite ale medicilor veterinari şi ai partenerilor de la Crucea Roşie Botoşani. Veniţi cu patura şi mingea, dar şi pregătiţi să ascultaţi un concert folk de excepţie. Vom susţine campanii de promovare a sterilizării caţeilor cu stăpân din oraşul Botoşani si de educare a populaţiei în scopul strângerii fecalelor caţeilor şi păstrării curăţeniei oraşului. Menţionăm de asemenea că scopul acestui eveniment este de a oferi iubitorilor de animale oportunitatea de a se întâlni şi a se cunoaşte.

“Concurs de frumusete canina” – 25 iunie, Parcul “Mihai Eminescu”, Botosani

Vom organiza un concurs de frumuseţe canină pe doua secţiuni:

  • căţei de rasă
  • căţei de rasa comună.

Căţeii participanţi la concurs vor fi căţeii din oraşul Botoşani, înscrişi în concurs de către stăpânii lor. Menţionăm de asemenea că scopul acestui eveniment este de a promova adopţiile căţeilor comunitari  din oraşul Botoşani.

Pentru înscrieri vă rugăm scrieti-ne la: asociatiaador@yahoo.com

Vă aşteptăm pe toţi iubitorii de animale la fiecare din acest eveniment, menţionând că la toate se vor strange de la cei care doresc să ne ajute donaţii de orice fel (bani, hrană pentru căţei şi pisici, obiecte pentru căţei). În plus, vă aşteptăm cu căţei de toată frumuseţea oferiţi spre adopţie de Asociaţia Ador. Vă aşteptăm cu mare drag!

Solicităm pe această cale tuturor celor care doresc să ne promoveze sau sa ne sponsorizeze să ne contacteze la asociatiaador@yahoo.com

Va asteptam in numar cat mai mare pt ca evenimentele din 11 mai sa nu se mai repete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s