1 iunie

uite asa vrei, nu vrei ne-am trezit in vara…hehehe ..sarbatoriti 1 iunie?.. f bine..distractie faina atunci……eu vreau, nu vreau am primit si un cadou de 1 iunie…de fapt a fost mai mult un cadou de 31 mai….dar na….daca este cadou, nu poti sa spui nu.

toata viata mea mi-am dorit o bufnita..si daca nu am murit imi mai doresc inca.Ei bine in genera ce iti doresti nu ai sa ai niciodata…si treaba asta este si in cazul meu.Toata luma gaseste bufnite sau puiuti de bufnite…eu nik..desi le caut si cu lumanarea….desi recunosc ca prefera sa le stiu bine si sanatoase pe undeva, decat picate stiu eu pe unde.

si cum nu sunt norocoasa la gasit bufnite..sunt norocoasa la gasit ciori. Cum ma plimbam ieri linistita am gasit un pui de cioara cu piciorul rupt….ca dea..daca tot gasesc o cioara trebuie sa fie si bucati..ca dea una sanatoasa si normala nu se poate.

This slideshow requires JavaScript.

si uite asa  ca si cum nu as fi avut destule pe cap..acum trebuie sa caut un doctor care sa imi puna cioara in ghips….dar macar asa gughi a meu are cu cine se juca….desi daca il prinde cioara o data, am ramas fara gugustiuc:)))

si daca tot ma plangeam ca nu vine vara ..ei bine a venit..cu o caldura di ma omora….vreau  sa am plimb printr-o ploaie rece cu picuri mariiiii….tu nu?

 

Advertisements

5 thoughts on “1 iunie

  1. da am fost la un doctor din sv…mi-a zis ca are ologeala 😀 ( o boala la pasari )…si un picior rupt…….
   acum e sub tratament cu antibiotice, bea siropel roz in fiecare zi :)))…si parca se simpte un pic mai bine 🙂

 1. Buna! Ce-ai facut cu cioroiul, pana la urma? Eu tocmai ce-am gasit ieri tot asa, un pui de cioara cu piciorul fracturat (fractura deschisa la ingheietura ghearei) si l-am dus la vet. I-a pus o atela si betadina si i l-a bandajat cu leocoplast. Oare o sa-si mai revina? Si eu ii dau antibiotic (pastila)….Mi-e asa o mila de el…..

  1. Al meu are 7 ani :D..inca ii mai am ..dar nu mai poate zbura..dar a meu avea piciorul rupt de sus cu osul afara…daca e la incheietura ghearei cred ca o sa poate zbura..daca se face bine..am vazut ciorute pe afara fara partea de jos a piciorului…practic erau intr-un picior si era pe camp ..sanatoase…zburau..erau ok…deci sanse sunt pt cioruta ta sa fie bine! Bafta multa!

   1. Multumesc mult pentru raspuns! Ma bucur sa vad ca esti dedicata blogului tau si ca scrii pe el din suflet! O sa revin cu noutati….si eu sper sa fie bine! Pe curand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s