pierduta

de cand mi s-a busit laptopul nu mai inteleg nimic….si cred ca nici tu nu ai mai intelege ceva daca ai fi in locul meu…..incerca sa stau o luna si ceva pe un calc vechi de prin 2002.. pe care nu mai merge aproape nik….nu! nu!..nu doresc asta nimanui.

am observat ca oamenii sunt deranjati de tot felul de lucrri..de care practic nu ar trebui sa fie atat de deranjati pt ca sunt alte lucruri mult mai deranjante….de exemplu faptul ca eu nu am laptop…asta da..e o problema de interes national…si international..si universal chiar.

cazuri concrete..multi tipa sus si tare ca vor sa se eutanasieze cateii fara stapan pt ca ajung sa le fie frica sa iasa pe strada, ca ii pot musca cainii…dar nu vad tot atatea oamenii sa tipe ca vor sa fie etanasiati violatorii..(sau macar castrati )…criminalii..sau  hotii….de ei nimeni nu se teme, cei care baga spaima si teroare in noi sunt cateii…asta e clar.

multi oameni tipa sus si tare ca vor eutanasierea cateilor,  prinderea si torturarea lor pt ca s-au saturat sa calce in cacat cand se plimba in parc….f bine le dau dreptate…este f urat sa calci intr-un cacat de catel…in pachete de tigari, hartii,  pungi, gunoaie, doze de bauturi, prezervative folosite aruncate pe strada nu ii deranjeaza sa calce…ba chiar le face placere pt ca nimeni nu zice nik.

multi oameni tipa sus si tare ca nu pt dormi din cauza ciorilor care se intorc seara acasa,  ca dea fac galagie..de aia cer sa se impuste…si se impusca….dar  oamenii nu sunt deranjati de vecinul de sus care da muzica la maxim..de copii care se joaca in fata blocului si urla toata ziua….sau de manelele minunate care se aud pe strazi din mandrele masini luxoase…..ba chiar le face placere acest zgomot atata timp cat nimeni nu ia pusca sa isi impuste vecinul.

din fericire pt omenire mai sunt 1-2 oamenii care inca tin la ideile lor si nu fac diferente…si doar aia pot fi considerati oameni adevarati….adica mai..te deranjeaza zgomotul si nu poti dormi noaptea?….pai impusti tot..cioara ,..catel..vechini..tot ce face zgomot…pt ca nu este loc de compromisuri aici.

cat pt restul omenirii…..ce pot sa spun?….mankind works in mysterious ways!

Advertisements

2 thoughts on “pierduta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s