barbatii?…hm!…un fenomen straniu.

ca barbatii sunt bizari asta orice femeie stie…dar oare orice femeie stie ca toti au o singura fixatie?…poate te intrebi care o fi aia….ei bine..muzica.

de fiecare daca cand o sa fii in preajma unui tip o sa trebuiasca mai intai sa ii asculti tot playlist’ul si dupa….o sa mai apuci sa vb cu el…daca mai apuci…..fie ca este vb de o simpla discutie pe mess…fie ca esti in vizita,  fie ca bei un suc la o tereasa sau stai pe o banca in parc…daca langa tine este un mascul feroce….atunci e clar…o sa trebuiasca sa asculti muzica…pt ca de fiecare data cand descopera o piesa noua….sau isi aminteste de una veche…mascului,  prin altruismul care il caracterizeaza vrea sa imparta bucata muzicala cu restul lumii.

o treaba frumoasa de altfel…nu cred ca poate fi cineva deranjat de un asemenea gest….muzica e frumoasa ..dar niciodata sau ma rog, aproape niciodata….sau, daca stau ff bine si ma gandesc..niciodata totusi,  nu am patit asa ceva cu o fata…daca vb de pe mess cu o tipa ..nu primesc dupa primele 2 replici muzica..nici daca ma duc in vizita,  primul lucru nu este sa vad toate videoclipurile aparute pe youtube..si nici nu trebuie sa raspund la celebra  intrebarea: ” Piesa asta o stiii????? “…..si cu siguranta daca ma duc cu o tipa la o bauta nu o sa am trezesc cu un telefon pe masa din care sa se auda neaparat noua piesa aparuta a nu stiu carei trupe.

oricum mie imi place sa primesc muzici ..nu de alta dar cum in ultima vremea nu prea mai am timp sa caut asa ceva ..primesc noile si vechile  descoperiri direct pe mess…ce poate fi mai frumos decat asta?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s