Iarna in Gura Humorului

noaptea fuge repede si uite asa apar zorii….razele soarelui sageata ferestra si se odihnesc tacute pe fata intunecata a lui Darkav…. gadilata de atingerea lor tandra, Darkav se trezeste morocanoasa si priveste lung ceasul…”ora 8:30….e timpul sa ma trezesc”, gandeste creatura tacuta.

se misca lent,  iesind din mormanul de perne…. dar acestea incearca sa o opreasca..se da o lupta crancena……o trag de maini..de picioare dar Darkav nu se lasa….plapuma calduroasa nu se lasa mai prejos..se incolaceste lasciv de picioarele ei ..si Darkav e trantita pe  podea …..

tarandu-se  cu greu creatura intunecata paraseste  camera…stie ca oricat ar mai vrea sa leneveasca o ora, azi nu poate sa faca asta…e o zi importanta….asa ca infuleca repede ceva de papa bun..si aterizeaza cat ai clip in masina care o astepta la scara.

pleaca!

merge tacuta peste munti, si vai..ajunge pe fundul oceanului,  prin desert…..inconjoara pamantul in lung si in lat de 3 ori si pana la urma ajunge la destinatie. Gura Humorului…munte….Cum se vazu ajunsa creatura vesela incepu sa caute….ce sa caute?….. un adapost…si daca cauta, gasi.

dupa ce Darkav se incalzi putin pleaca la sanius…dar ajunse bulgarita de vai de capul ei..caci intreaga forta a naturii se napusti asupra ei…si uite asa intunecata creatura deveni alba cat ai zice peste…..uda si rece pleca la sanis totusi…pentru ca nici un obstacol nu o poate opri sa-si atinga scopul.

dupa sanis se intoarce acasa unde sa opreste in leagane..si se legana pana aproape adorme …..daca vede asa se pune pe facut  castele de zapda….cum ieseau o varza totala Darkav se retrase in casuta..unde a baut bine…a juca remy..a cantat…s-a batut cu perne.pana a iesit vanata….si a dormit,  mai mult sau mai putin pana dimineata.

ultima zi…se lasa cu plecare spre casa dar nu fara un ultim popas pe mandrii munti inalti……Darkav opri la partie ..unde nesatula facu………ceva din zapada….as vrea sa pot spune un om de zapada…dar din pacate numai  om nu era  ala :D….as fi pus o poza ca sa pot exemplifica….dar nu pot…

dar la munte nu este doar joaca cu zapada..asa ca Darkav se apuca sa traga cu pusca la tinta….sau in tot ce mai gasi in jur ca numai tinta nu o nimerea…..dupa se urca in telescaun si ajunge,  sus in varf de munte,  doar pentru a avea de unde sa se intoarca….

pe la 4..coboara vesela..se urca in masina si zboara spre casa…nu fara sa se infinga intr-un papanas cu dulceata si smantana..yamy….fu bun!.

ajunsa acasa Darkav se cufunda intr-un somn adanc ..si dormi asa 3 zile si 3 nopti..ca daca nu ar fi facut asa….nici nu s-ar fi povestit.

Darkav doarme linistita…sforrrr!!!!!!!….sforrrrr!!!!!!!!!!!!!…se aude in noapte pana la mii de km distanta…….

Advertisements

3 thoughts on “Iarna in Gura Humorului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s