aberatii de dimineata

mda in ultima vreme din ce in ce mai multi oameni militeaza pentru drepturile animalelor… bv lor….. e si cazul..caci  sunt rau incalcate….dar totusi..la insecte nu se gandeste nimeni?..ce,  tantarul, musca , gandacul nu au drepturi?  zau ca au…..sunt si ele fiinte vii si ar trebui lasate in treaba lor…

si cum sa nu urastii copii cand de fiecare data cand vine primavara ii vezi chinuind cate un gandac amarat sau stiu eu ce…care dintr-o data se transforma in cea mai simpatica jucarie….si totusi nu e o jucarie…pacat ca de fiecare data sunt incurajati si de parinti sa faca chestii de astea….urat, f urat.

si ce-as mai bate un copil din asta…de l-as prinde…

si totusi primavara are si partile ei bune…apar ciresele….ieri am papat primele cirese de anul asta..yamy ..au fost bune bune  si dulci…si comestibile, inca :)…azi ma distrez cu capsuni….fara frisca de data asta:P.

si ce placut e sa te trezesti in zgomot de picamar…si bufnituri asurzitoare…..iar repara astea drumuri… schimba trotoarele ..etc…imi era dor de tot zgomotul asta infernal…ce ma bucur ca nu am fost lasata sa ii duc dorul prea mult.

si cica a aparut socul…asa de repede?..of ..la cat de cald a fost nici nu ma mir…dar totusi incepe campania de sterilizare..si o sa am atat de multe  munci…cand ajung la cules de soc?….sper totusi sa nu dispara pana la sf lunii….sper sa mai respir la sf lunii…..

si trebuie sa merg la cumparaturi…urasc sa fac cumparaturi…oare de ce nu se fac singure?…

nu vreau decat la mare…visez nisip cald….si valuri…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s