Brrrrrr!!!!!!

Soarele…..nici nu mai stiu cum arata..se vorbeste prin batrani ca ar fi existat odata….ca ar fi incalzit pamantul cu niste raze fine si stralucitoarea….se povesteste ca era frumos si oamenii mult  se bucurau cand il vedeau….ca la el te puteai uita ….dar la o anume creatura numita Darkav, ba……da..da multa . …multa caldura dadea soarele…. si lumea era foarte fericita cand il vedea.

Dar el a disparut cu mult timp in urma…..iar in urma lui a ramas un cer gri, trist…nori grosi …ploi plictisite si un ger napraznic…toate astea sunt semne ca apocalipsa este aproape…..si nimic si nimeni nu ne mai poate incalzi.

Pe o vreme ca asta..intr-un loc uitat de lumea …zacea o creatura superba numita Darkav…care fie ca a fost gata…fie ca nu, a fost luata cu lopata….

Luata cu lopata???? ( se aud soapte )

Da….pt ca a fost obraznica a fost luata cu lopata urcata in roaba si plimbata de colo colo….si uite asa biata Darkav fu brazdata de emotii puternice ..cand de bucurie..cand de teama….Demult nu mai fu tanara creatura plimbata asa…si ce mult ii mai placu…..apoi usor usor se legana in scanciob ….asta era pedeapsa cea mare pe care o primeau cei care au fost obraznici….dar dupa atata pedeapsa… fu obligata sa si munceasca…..si uite asa ziua de duminica se termina repede si pt Darkav….ca si pentru noi, restul oamenilor normali….care nu o sa fim niciodata plimbati cu roaba….sau luati cu lopata….sau incalziti macar….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s