Sucevita/Putna

O dusa si-o venita si-o zi prapadita,  cam asa a fost excursia mea la munte…sau nu chiar, ca au fost cam 2 zile….mai mult sau mai putin.

Pe la 3 am parasit orasul cu destinatia Sucevita…..si am mers drum drept pana am ajuns…la pensiunea Memory…..cu camerele ei frumoase si mari ..si cu patul..bunnnn si cald.

Dar nu am venit la munte ca sa stau in camera si sa lenevesc…asa ca dupa ce ne-am cazat,  tusti la sanius…am urcat dealul ne-am dat cu sania si cu sacul..si ne-am bulgarit pana soarele s-a saturat de noi si a disparut de pe cer…..si cum veni intunericul furios am fost fugariti in camere.

Am ales pensiune cu piscina….asa ca noaptea trebuiea sa o petrecem la balaceala. Am ajuns la piscina..ready and willing sa ma balacesc pana la vara..dar hopa..o voce trista imi taie elanul:

-Apa este rece

Apa este rece,  apa este rece…..mii de voci incep sa se auda din toate partile…damn…piciorul meu zglobiu atinge luciul apei si vaiii….apa este rece!!!!…… Dar dorinta de balaceala nu imi da pace…asa ca pana la uram ne-am bagat in apa rece ca gheata ..si ne-am zvorcolot in ea..cam 15 minute…dupa tusti in sauna….sau in nude sauna :D…..unde ne-am incalzit bine…

Dupa piscina si sauna..am facut un pic de miscare pe benzile de alergat..si ne-am masat un pic in scaunul de masaj….asa ca de relaxare.

Si cum noaptea era inca tanara ..ne-am apucat de biliard…..si am bagat si eu o bila, 2…nu sunt buna la biliard….stiu.

Dupa atata distractie aiurea…a urmat bautura…vin cat incape ….carti si mim…..pana la 3 dimineata….dupa un somnic bun..

A doua zi dis de dimineata am fost trezita violent…..decazata si dusa…unde? …spre Putna.

Dar pana la Putna..am facut p0pas sa vizitam manastirea Sucevita..ne-am invarit pe acolo bine….apoi am plecat sa papam…ca dea, foame maree!!!…si am papat o supica ..buna, buna.

Cum calatorului ii sta bine cu drumul..am pornit  spre Putna..am vizitata manastirea si pestera lui Daniil Sihastru…si apoi am luat-o spre casa…..cu orpire la mosul, pt inghetata si in Suceava pt placinte….apoi aterizarea acasa…in fata calcului.

Si cam atat fu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s