Cu si despre oameni

Oamenii sunt bizari din toate punctele de vedere…majoritatea incerca sa insele mai tot timpul…..prin orice metoda…fie ca vorbim de iubire, de afaceri, de prietenii …tot incerca sa traga pe turta lor…ma intreb daca atunci cand reusesc sa isi atinga scopul sunt fericiti?

Ce farmec poate sa aiba un servici unde toti incerca sa isi fure turta din fata… la ce iti trebuie o tona de bani produsi prin furt si pacaleli?

Ce farmec mai are o iubire…cand furi iubirea altuia…sau cand iti inseli iubirea?

Ce farmec are toata porcaria  astea pe care unii o numesc viata…si se tin cu dintii de ea….. atunci cand nu mai gasesti sinceritate nici in munca , nici in iubire,  ce iti mai ramane oare?….probabil sa te asezi in noroi cu porcii..(animale simpatice de altfel) ..si sa traiesti frumos pana la sf zilelor.

Sunt obosita!

Azi mi-am petrecut ziua printre animale..nu porci, de data asta….dar a fost frumos..desi am avut mult de munca…si am ajuns la o concluzie…Nu , nu vreau munca, nici bani, nici iubire, nici oamenii in jurul meu…nu vreau nimic din toate asta….dar vreau animalute…doar fara ele nu pot trai.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s