Despre grafica si alte balarii

Ninge linistit….e peisaj superb de iarna in mijlocul primaverii…trist…si eu care visam campuri verzi….si soare….nimic din toate astea nu apar……totul e alb…si tacut.

Eu.

Ce pot sa fac pe o vreme asa?…sa lucrez ..poate?….mda…pot sa fac si asta…dar nu pot sa scap de sentimentul de inutilitatea…..grafica….trebuie peste tot…fie ca vb de ambalaje de produse, de pliante,  de reviste,,,de orice…in spatele fiecarui rahatel mic tiparit este un grafician..care pierde ore importante din viata lui…incercand sa scoate ceva nemaivazut…o chestie care sa dea bine…sa atarga atentia, sa placa.

Dar ce om normal la cap pierde mai mult de 2 secunde, daca le pierde si pe alea..sa priveasca ambalajul unui produs?..sau sa urmareasca incadrarea in pagina a unor produse dintr-o revista?…..nici macar eu….care recunosc..atunci cand primesc un plinat cu nu stiu ce oferta..il arunc instant…nu ma prea intereseaza ofertele.

Stiu sigur unde ajunge toata munca mea, orele nedorimite ..stresul…….la gunoi…..frumos….ce pot spune!…..si cati copaci platesc pt asta?….si azi e ora pamantului!

And I used to be so free…….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s