Buka

Dorul de primavara si dorul de duca m-au impins sa plec departe….in Bucuresti, caci am auzit ca acolo se afla primavara si tu, din pacate de tine nu am dat de data asta, dar data viitoare nu mai scapi.

Si uite asa de dimineata am plecat spre Bucuresti si a fost drum lung si greu dar dupa cam 8 ore de mers am ajuns cu bine. Normal, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ne oprim la hotel si sa ne cazam..desi am ales un hotel ieftin era super dragut si camerele frumusele..mari, aerisite.

Dupa cazare si papare am plecat in oras..spre Centru vechi…primul popas a fost in parcul Cismigiu care arata superb plin de flori si verde..ne-am invartit cat ne-am invartit prin parc, dupa,  am plecat spre Casa Poporului. Cum am terminat si cu Casa Poporului am plecat spre centrul vechi …Am batut bulevardele in lung si lat…. am vazut cladiri frumoase ..am baut bere mareee si ne-am distrat, apoi rupti de oboseala ne-am intors la hotel si am dormit pana dimineata.

Azi trebuia sa plecam spre casa dar nu inainte de  o scurta vizita la Arcul de triumf si Parcul Herastrau care si el arata  super….oare cand o sa avem si noi un parc asa frumos in Bt?…

Drumul spre casa a fost lung si monoton..doar un mic popas la Mausoleul de la Marasestii a mai animat admosfera..in rest somn de voie…si ajunsa acasa am impresia ca tot cu somn de voie am sa imi inchei seara

Noapte buna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s