Pe Rarau

Weekend-ul asta a fost plin…..cum de mult nu a mai fost un weekend ….de fapt distractia a inceput de vineri cand am avut petrecere pt nemti….ca unii pleaca…

Ne-am dus in podul nostru bine cunoscut de la Endo si ne-am destrabalat la greu…a iesit un party super reusit…de mult nu m-am mai distrat asa bine…pe la 3 noaptea am ajuns si eu acasa….si dupa 3 ore de somnic m-am trezit si am fugit la tara….soare …cald…aer curat si piscina….sa mai zic ceva?…nu!..lasam doar  asta…

Duminica ne-am trezit la 5 si am plecat pe Rarau…am facut strigarea si s-au adunat 2 masini mandre pline de oameni veseli. Am mers ce am mers si am ajuns la pe Rarau…..am lasat masina la cabana si am inceput sa ne urcam pe munti.

Am inceput cu un popas..unde am mancat bine..ca sa ne luam energie…..si ne-am luat pt ca am inceput sa urcam stanci abrupte, unde nici un muritor nu a pus piciorul inainte :D…..sau nu chiar. :D……dar in fine…..asa parea.:P…..traseul destul de complicat, dar superb…si peisajele la fel..

Un soare cald ne-a prajit bine pe toti….acum suntem niste mici racusori…dar trece……
Dupa un drum lung am ajuns si la pietrele doamnei..ne-am catarat pe acolo..am facut poze si ne indreptam spre pestera cu lilieci cand, hopa!..in fata noastra o stana?

Cum nu am mai fost niciodata la o stana si cum aveau branzica buna, am zis sa tragem o fuga si pana acolo sa vedem cum  ne intelegem cu ciobanii…si ne-am inteles, caci ospitalieri fiind, ne-au invitat inauntru, ne-au dat branzica ne-au aratat tot de pe acolo, ce aveau ei….ne-au povestit chestii………si asa cu burtile pline ne-am pornit spre pestera cu lilieci.

Am ajuns si la pestera, dar am vazut-o asa, din exterior……nu poti intra in ea, din pacate….apoi am luat-o usor spre cabana…ca deja era tarziu si trebuia sa ajungem acasa…

Dar aventura nu s-a terminat aici…..o masina  de-a  noastra a ramas fara frane….asa ca am mers incet incet..din varf de munte pana in sat unde am gasit un mecanic bun la toate ….care ne-a ajutat si asa s-a rezolvat problema..

Pe la 12 noaptea am ajuns acasa…destul de obosita…am dormit tun….si inca ma simt obosita…dar am sa -mi revin…

Gata cu distactia,  intram in monotonie pana weekend-ul viitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s