Fuck you all!

Traim intr-o tara in care nu se respecta nimic…in primul rand nu se respecta viata, nici a oamenilor, nici a animalelor. Cel mai grav mi se pare ca putem considera treaba asta ca fiind normala…cine mai poate intelege normalitatea azi?.

Toata lumea tipa intr-un glas: Nu mai vream caini pe strada!.Moarte lor!
Si ce usor e sa semnezi pt crima.

Adevarul e ca oamenii nu merita animalele. Toti vor un viitor luminat pentru copii lor si din tot sufletul meu..si cu toata puterea pe care o mai am in el, va doresc acest viitor pe care cu multa grija il claditi pentru ei.

Nu vreti caini pe strada? Nu o sa-i aveti….nu o sa mai aveti nici ciori, sau porumbei pentru ca cacatul lor imputit strica bancile si statuile frumos ridicate…..nu o sa aveti nici albine pt ca, nu-i asa, la ce va trebuie albine?…nu fac altceva decat sa va piste progeniturile…..nu o sa aveti nici fluturi, caci vai! poate sperie mica creatura inocenta abia fatata.

Nu o sa aveti nici flori caci florile cu polenul lor blestemat creaza alergii, nu o sa aveti nici copaci, crengile lor pot sa cada in capul progeniturii prea iubite si sa o faca una cu pamantul, caci dupa caini copacii sunt cei mai mari dusmani ai oamenilor

Spatii verzi ?..ce sunt alea?…la ce ajuta?…ajuta oare?…aduc banii?…daca nu sunt inutile! Locurile de parcare sunt importante! Munti va trebuie? Nu va trebuie. Ape va trebuie? Nu va trebuie!….Nu va trebuie nimic! Si nu meritati nimic! Si uite asa copii vostri o sa aiba un viitor asigurat intr-o tara plina de betoane, de masini, de blocuri inalte pana la cer care sa acopere soarele…caci nici lumina nu va trebuie..o sa stati ingropati in hartii pe care unii ii numesc bani si le dau o valoare mai mare decat o au de fapt…hartia tot hartie ramane orice scrie pe ea.

Asta e viitorul pe care vi-l doresc voua si copiilor vostri..o lume fara viata, fara un animale, fara o planta, in care oamenii sa se omoare intre ei.

Cerand moarte, moarte o sa primiti… what goes around comes around!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s