Rezervatia de tisa- Tudora

Nu putea sa treaca duminica asta fara  o mica iesire si cum departe e mai greu de ajuns…am ajuns ceva mai aproape de Bt dar totusi am vizitat ceva nou.. rezervatia de tisa de la Tudora.

Am pornit la drum increzatori in fortele noastre proprii dar entuziasmul a cam murit  la jumatatea drumului cand ne-am ratacit. Destul de greu am nimerit Tudora ..sa fie oare  pt ca baieti nostrii erau cam “zapaciti” sa zic asa?…caci cine stie cunoaste 😛

Dupa invarteli multe am reusit sa ajungem in padure ..dar i’a rezervatia de unde nu-i…..si dupa ore bune de cautat si intrebat oameni bizari ne-am lamurit si am ajuns si in rezervatie.

Am avut parte de traseu prin padure abrupt si alunecos, un peisaj superbe, frunze multe , tisa , cascade superbe, si multa veselie. Daca va plictisiti pe casa va recomand sa vizitati rezeravtia…este absolut superba…si daca mai si iubiti padurea e si mai bine 🙂

O zi de duminica perfecta in natura,,,cum deja m-am obisnuit…dar se pare totusi ca zilele calde o sa dispara incet , incet…..

The winter is coming…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s